Byl mi tehdy 1 rok

Je smutné, že někteří mladí lidé v dnešní době neví, co se roku 1968 vlastně stalo a co následovalo po 21. srpnu 1968. Snad se najdou pamětníci, kteří přispějí do tohoto fóra a doufáme, že se najdou i mladí lidé, kteří si tato fakta přečtou. Vždyť je to naše historie stejně jako Karel IV, Marie Terezie a Láďa Remek.....

Byl mi tehdy 1 rok

Příspěvekod ISI » pát 15. led 2010 11:05:51

Nicméně, o tomto smutném období toho vím dost. Moji rodiče, kterých si mimo jiné i za tuto skutečnost velice vážím mi nic netajili a vše mi během dospívání vysvětlovali. Nebáli se bolševika a vyprávěli mi o tom, jak na mě co by malé mimino v kočárku mířil rusák kulometem, který byl umístěn na tanku. Vysvětlili mi mnoho faktů a proto jsem byl stále v obraze a nikdy se komoušům nepodřídil. Je smutné, že i po zkušenostech z let 1948 - 1989 jsou komunisté na naší politické scéně dále a nikdo tuto zločineckou organizaci neposlal do věčných lovišť. Milí rodičové a disidenti, mockrát Vám všem děkuji za to, že jste to nikdy nevzdali a přišel rok 1989.
Obrázek ISI
ISI
Administrátor

Re: Byl mi tehdy 1 rok

Příspěvekod hacker » stř 27. led 2010 10:12:05

ISI píše:Nicméně, o tomto smutném období toho vím dost. Moji rodiče, kterých s.....
Ještě že máš takový rodiče !!! Ale vlastně je ti to stejně všechno prd platný co se státu týče. Když vidíš ty ankety, jak se studentů ptaj co se stalo v roce 1968 a oni ti v klidu řeknou že skončila válka, nebo nějakou jinou kravinu.... Ty bláho, to bych se z toho pozvracel.... Jak už jsem psal v jiném příspěvku. Co my jsme za národ, když ani svou, někdy šílenou historii neznáme ???!!!!!
hacker

Zpět na Rok 1968