Spalování bordelu v domácích kamnech

Příroda a člověk. Co vy na to??

Spalování bordelu v domácích kamnech

Příspěvekod ISI » pát 15. led 2010 15:56:25

Za sebe tedy musím napsat. Už aby chodily ty kontroly a lidi který přikládaj do kamen vše co jim přijde pod ruku pořádně vytrestaly. Pokud je u nás inverze a mrknu na komíny sousedů, je mi na Obrázek. Nikdo to do teď neřešil, tak snad se to zlepší, když už tady sedím a Obrázek a úředníkům se chystá nástroj v podobě zákona Obrázek.
Obrázek ISI
ISI
Administrátor

Re: Spalování bordelu v domácích kamnech

Příspěvekod venny11 » pát 15. led 2010 22:08:58

s tvým názorem plně nesouhlasím.ano ekologii ale že by mi někdo lezl do baráku a kontroloval co spálím to se mi zrovna dvakrát nelíbí.když jsem stavěl domek byl jsem plně pro ekologii proto sem si zřídil elektrický kotel ale v současné době když srovnám cenu el.energie tak je několikanásobně vyšší než před deseti lety kdežto platy jsou pořád stejné úrovni ne-li nižší jen politikům ve vládě neustále rostou a když nerostou udělají si nějaký nový zákon a přidají si aby to nebylo tak okaté.strana zelených řve že se topí uhlím ale čím ty lidi mají topit když na nic jiného mít nebudou a nejhorší je že bude ještě hůř chtěl bych vidět pana bursíka jak by vyšly spaní kateřinou s průměrným platem 15000čistého a 7500 mateřskou a platit si všechno jak normální lidi doufám že jsem svým názoren nikoho nenaštval a neurazil je to prostě můj názor a takhle to cítím s pozdravem venny11
venny11

Re: Spalování bordelu v domácích kamnech

Příspěvekod ISI » pát 15. led 2010 23:42:28

venny11 píše:s tvým názorem plně nesouhlasím.ano ekologii ale že by mi někdo lezl do baráku a kontroloval co spálím to se mi zrovna dvakrát nelíbí.když jsem stavěl domek byl jsem plně pro ekologii proto sem si zřídil elektrický kotel ale v současné době když srovnám cenu el.energie tak je několikanásobně vyšší než před deseti lety kdežto platy jsou pořád stejné úrovni ne-li nižší jen politikům ve vládě neustále rostou a když nerostou udělají si nějaký nový zákon a přidají si aby to nebylo tak okaté.strana zelených řve že se topí uhlím ale čím ty lidi mají topit když na nic jiného mít nebudou a nejhorší je že bude ještě hůř chtěl bych vidět pana bursíka jak by vyšly spaní kateřinou s průměrným platem 15000čistého a 7500 mateřskou a platit si všechno jak normální lidi doufám že jsem svým názoren nikoho nenaštval a neurazil je to prostě můj názor a takhle to cítím s pozdravem venny11

Zdarec venny11. Diskuze jsou na diskutování. Jen ujišťuji, že uhlí není to o čem jsem psal. Uhlí je ještě "malina". Já myslím že lidi topí petkama, dřevotřískou a vším tím bordelem co se spálit dá. A pokud mám koukat alespoň na zdraví dětí, je mi jedno že nemaj prachy. Ať si najdou další práci, nebo ať prodaj barák a jdou do paneláku kde jim teplo přivedou z kotelny, která má pořádný spalování. Taky je možné vyměnit elektrokotel za kotel na dřevo, nebo na jiný šetrný palivo, či tyto varianty kotlů a topidel kombinovat stejně jako to děláme doma my. Jenže to se lidem v létě nechce makat v lese aby si to dřevo získali za levno. Pak přijde zima a všichni brečej že na topení elektrikou nemaj, nebo do kotlů na uhlí házej pet láhve a jiný humáče. Proč se tedy v létě válej u bazénů nebo u rybníků a nechoděj na dřevo do lesa. Vždyť soušek je všude dost a hajnej je zpravidla za tento úklid vděčný!!! Je to tvrdý, ale je to tak. Pravda, politici na tom taky mají svůj podíl a měli by šetrnému vytápění domů přispět nějakou tu kačku. Nicméně Ti spoluobčané co šli k volbách si je zvolili a ostatním to bylo jedno. Co teď ?! Snad přečíst si pořádně volební programy a vybrat si tu stranu, která pro nás něco udělá. A pokud slibi nedodrží, jít za svým poslancem a dát mu co proto, aby si to napříště rozmyslel.
Obrázek ISI
ISI
Administrátor

Zpět na Příroda a civilizace