Poklona za to, že ještě žiješ

Jisto jistě to není svatoušek, ale podle všech indicií onehdá v Plzni nezabíjel on. Podle všeho se zdá, že to byl někdo jiný a nejspíše někdo hodně vlivný. Jak jinak si vysvětlit že advokáti Kubíček a Slámová nedokáží přesvědčit soudy, aby případ otevřeli a obnovili proces?? Že by se mohlo přijít na to, že v tom zabíjení za které byl odsouzen Kájínek mají prsty policisté, nebo dokonce lidé ze státní správy??

Poklona za to, že ještě žiješ

Příspěvekod ISI » pát 15. led 2010 2:38:17

Já osobně si myslím, že jsi nezabíjel a pokud je můj úsudek správný, obdivuji Tě Jirko že jsi to ještě nevzdal a nezhoupl se na špagátu. Já už bych se dávno houpal a s sebou bych vzal alespoň pár přisluhovačů této zvůle. Držím Ti pěsti a doufám, že ta blondýna (doktor) Slámová s (doktor) Kubíčkem jednoho dne zlomí to prokletí a budeš osvobozen, odškodněn a budeš venku na svobodě. :ugeek:
Obrázek ISI
ISI
Administrátor

Re: Poklona za to, že ještě žiješ

Příspěvekod paollomachy » ned 17. led 2010 17:32:00

Tak tedy i něco ode mne.I neandrtálci je jasné že celý případ smrdí od morku kosti,ovšem nemohu svědomitě prohlásit Jiřího Kájínka jako neviného.Do tohodle případu zamotán nějakým způsobem je neb nikdy nebylo prokázáno kde v inkriminovanou dobu byl.Netvrdím že vraždil on dá rozum že ne takový tupec to není a proč používám slůvko tupec?Jelikož je jeden přeživší a to kriminálník pár excelánc kterého nechal světe div se naživu.On prostě byl obětní beránek a tak dnes sedí za ty jejichž pěněženky nezejí prázdnotou.Přál bych si a věřte že moc aby vyšla pravda najevo jen jsem si jist že ktomu nedojde to by se muselo hodně změnit tipuji to na převrat celé společnosti jedinci na to nestačí.S pozdravem paolo
Paollo
paollomachy

Re: Poklona za to, že ještě žiješ

Příspěvekod hacker » stř 27. led 2010 10:20:46

ISI píše:Já osobně si myslím, že jsi nezabíjel a pokud je ......
Je jasný že to celý smrdí a že to na něj ušily policajti, soudci a celá ta plzeňská mafie za tiché podpory státního aparátu.
hacker

Zpět na Jiří Kájínek